logo promths

Welkom bij onze magazijn opruiming!

Ontdek onze geweldige selectie van nieuwe producten met fabrieksgarantie.  Profiteer van mooie kortingen op hoogwaardige merkproducten die nog nooit eerder zijn gebruikt. Ons magazijn raakt snel vol, dus grijp deze kans om te besparen voordat het te laat is. We staan garant voor de kwaliteit van al onze producten en bieden een volledige fabrieksgarantie om uw gemoedsrust te waarborgen. Mis deze kans niet om hoogwaardige producten te kopen tegen betaalbare prijzen. Shop nu en geniet van geweldige deals!

Bovenstaande producten zien nieuwe producten maar minder gangbaar qua uitvoering. Heeft u interesse in het product vul dan het contact formulier in waarop u aangeeft dat het een magazijn opruiming product betreft en de naam van het product. Als het product nog beschikbaar is ontvangt een schriftelijke aanbieding die u kunt bevestigen.

LET OP VOOR DEZE PRODUCTEN GELDT OP=OP 

de Galaxy serie

Met onze Watt Calculator bepaalt u eenvoudig, per type ruimte, het benodigd verwarmingsvermogen.

Lastig? wij adviseren u graag .
Ook voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Uitvoering

Het Galaxy Bowl infrarood verwarmingspaneel wordt standaard geleverd met een draadloze thermostaat en schakelaar zodat verwarmen en licht separaat geschakeld kunnen worden. 

badkamerverwarmingspaneel - plaats paneel
bekijk hier de foto impressie van het principe van de plaatsing en installatie

Simpele installatie

Het plafond infrarood verwarmingspaneel is gemakkelijk te plaatsen op de plaats waar verlichting hing. Hulp nodig bij de installatie? We hebben een stap-voor-stap uitleg met foto’s over de plaatsing van het paneel.

Voor meer informatie kunt u uiteraard contact met ons opnemen. 

476827_PR.png

voor antwoorden op uw vragen of een geheel vrijblijvende aanbieding