logo promths

Galaxy Maxi 1000ST infraroodverwarming

"Warmte en indirect licht in één oplossing

galaxy maxi led strip

Galaxy Maxi 1000ST infraroodverwarming

warmte en indirect licht in één oplossing

galaxy maxi led strip

Een kamer verwarmen was nog nooit zo makkelijk! Dit infraroodpaneel is speciaal ontwikkeld om als kamerverwarming te gebruiken. Je sluit het paneel eenvoudig aan op een bestaand lichtpunt. Na het aansluiten kun je de verlichting en de verwarmingsfunctie los van elkaar gebruiken. Door de toepassing van twee hoogwaardige LED strips uit het zicht weggewerkt aan de lange zijden van het paneel ontstaat een ontspannen verlichting langs het plafond.
De infraroodstraling van het paneel zorgt voor een prettige warmte in een kamer. Het paneel beschikt daarnaast over een draadloze ruimtethermostaat. De verlichting kan gekoppeld worden met een al dan niet draadloze schakelaar dimmer, of een al bestaande wandschakelaar.
Ook verlichten en verwarmen met één druk op de knop?

Galaxy Maxi Dou Front

Galaxy Heat & Light producten kunnen simpel worden aangesloten op bestaande lichtpunten. Met de draadloze besturing(en) schakelt u verwarming en verlichting onafhankelijk van elkaar AAN of UIT. 

Galaxy infraroodpaneel 800 indirecte verlichting

De Galaxy Maxi ST1.000
Voor het verwarmen én verlichten van iedere ruimte.

* de TPI – Optimum start stop functie wordt hier toegelicht

Behaaglijke warmte met indirecte verlichting

In sommige ruimtes is het fijn om indirect licht te hebben. Daarom ontwikkelden we de Galaxy Maxi met geïntegreerde ledverlichting. De ledstrip is bijna onzichtbaar, je kijkt dus niet in de LED’s wat prettig is voor de ogen. Met maar liefst 3700 lumen is de strip een goede en mooie verlichting voor diverse ruimtes.

de Galaxy serie

Met onze Watt Calculator bepaalt u eenvoudig, per type ruimte, het benodigd verwarmingsvermogen.

Lastig? wij adviseren u graag .
Ook voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

De bovenstaande video geeft inzicht in de aansluit mogelijkheden (link: uitleg pagina)

Uitvoering

Het Galaxy Maxi 800 ST infrarood verwarmingspaneel wordt standaard geleverd met een draadloze thermostaat en wandschakelaar zodat verwarmen en licht separaat geschakeld kunnen worden. maar is ook leverbaar in combinatie met uw bestaande wandschakelaar of dimmer. 

badkamerverwarmingspaneel - plaats paneel
bekijk hier de foto impressie van de plaatsing en installatie

Simpele installatie

Het plafond infrarood verwarmingspaneel is gemakkelijk te plaatsen op de plaats waar verlichting hing. Hulp nodig bij de installatie? We hebben een stap-voor-stap uitleg met foto’s over de plaatsing van het paneel.

infraroodpaneel met ledstrip
ledstrip
lichtdimmer
lichtdimmer (opbouw)
programmeerbare thermostaat 520 infrarood paneel
Type Thermo
salus bediening met telefoon
type Basic Smart
smart home app en gateway infraroodsysteem besturing
type Zigbee Smart

Heerlijk warm
Als het buiten begint te vriezen, wordt het al snel kil in de badkamer. Dit heeft vaak te maken met een te krappe warmteafgifte. Bij traditionele vloerverwarming is er vaak maar weinig vrije vloerruimte, want een douche, bad en wastafel nemen veel ruimte in. Een handdoekradiator werkt vaak ook slecht, omdat de handdoeken de warmte tegenhouden.
De verwarming in de badkamer is ook vaak gekoppeld aan de hoofdverwarming. Als de woonkamer warm genoeg is, gaat de verwarming in de badkamer ook uit terwijl het daar vaak nog niet aangenaam is. Verwarmen met infraroodpanelen is een prettige oplossing, waar helaas een extra stroomaansluiting voor nodig is. Dit is vaak lastig en duur.
De Galaxy Maxi Duo 1000 is de ideale oplossing. Het paneel biedt warmte én licht en kan aangesloten worden op de bestaande stroomaansluiting zonder problemen. Dit Klasse 1 infraroodpaneel zet zeer veel vermogen om naar warmtestraling.
De verlichting en de verwarming zijn draadloos in te stellen, waardoor het paneel op iedere plek kan hangen. Gaat er iets mis? Dan heb je 12 jaar garantie op het verwarmingsproduct en 5 jaar garantie op de thermostaat.

rgbw kleur en wit

Liever een beetje kleur  
De Maxi ST is ook uitvoerbaar met zogenaamde RGBW LED strips, samen met de draadloze bediening bepaalt u gewoon zelf de lichtkleur.

Met deze 4-in-1 LED strip maakt u naast unieke kleuren ook simpel warmwit 2700K

draadloze besturen plafondverwarming

Voor meer informatie kunt u uiteraard contact met ons opnemen. 

Infrarood verwarming werkt prima in de badkamer, bij de betere panelen met een oppervlakte temperatuur boven de 100 °C geeft het paneel na 10 tot 15 minuten ca. 70% van zijn totale energie in de ruimte af als stralingsenergie de overige 40% wordt via convectie aan de lucht overgedragen een rendement van 100%! Door directe straling die de infrarood badkamerverwarming afstaat ontstaat al snel een comfortabel gevoel maar dit kan alleen als ook de luchttemperatuur en de omliggende wanden, vloer en het plafond enigszins op temperatuur zijn gebracht of gehouden. Mede daarom zijn Galaxy panelen in het algemeen voorzien van een programmeerbare  zelflerende thermostaat.

476827_PR.png

voor antwoorden op uw vragen of een geheel vrijblijvende aanbieding