logo promths

Infraroodpaneel N3

"altijd aangename stralingswarmte"

infraroodpaneel N3

Infraroodpaneel N3

"altijd aangename stralingswarmte"

infraroodpaneel N3

Voor dit unieke infraroodpaneel zijn wij voor verschillende gebieden in Nederland nog op zoek naar ethousiaste dealers. Meer weten over de mogelijkheden klik hier en laat een bericht achter.

Naxis infraroodpaneel hoekdetail N3
detail Naxis N3 paneel

,Naxis infraroodpaneel N3
Smaakvol en efficiënt

Naxis infraroodpaneel N3
Smaakvol en efficiënt

Verwarmt ruimtes in zeer korte tijd: zo bespaar je flink wat energiekosten. De verwarming is 100% onderhoudsvrij en wordt geleverd met handleiding, bevestigingsmiddelen, montagemal en geaarde stekker. Gaat er iets mis? Dan heb je 12 jaar product garantie.

Met onze Watt Calculator bepaalt u eenvoudig, per type ruimte, het benodigd verwarmingsvermogen. Lastig? wij adviseren u graag .

Ook voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave kunt u uiteraard contact met ons opnemen. 

De Naxis infraroodpanelen zijn in verschillende afmetingen en verwarmingsvermogens beschikbaar 

assortiment-N3-V2
detail infraroodpaneel naxis N3
assortiment-N3-V2
detail infraroodpaneel naxis N3

Zeer efficiënt infrarood stralingspaneel (klasse 1: hoogste IR-stralingsklasse) voor zowel hoofd- als bijverwarming van woningen en utiliteitsgebouwen. Het paneel is voorzien van een stekker en is zodoende direct op het stroomnet (230 V-50 Hz) aan te sluiten. Door het gebruik van nanomaterialen vindt een zeer snelle opwarming van de panelen plaats en wordt snel de optimale warmtestraling bereikt, zodoende kunt u alleen dan de ruimte verwarmen wanneer dat voor u zinvol is, hiermee kan een aanzienlijke energie besparing worden gerealiseerd.
Doordat het paneel zonder randprofiel en ook verder met een hoog afwerkingsniveau is uitgevoerd misstaat het paneel in geen enkel interieur aan wand of plafond.
Met een separaat bestelbare thermostaat schakelt u het paneel automatisch in en uit zodat in de te verwarmen ruimte altijd een behaaglijke warmte heerst. De panelen zijn onderhoudsvrij en worden geleverd met een unieke fabrieksgarantie van 12 jaar.
Product wordt geleverd met : bevestigingsmal, handleiding, bevestigingsmiddelen en is voorzien van bekabeling met stekker.

Voor meer informatie kunt u uiteraard contact met ons opnemen. 

476827_PR.png

voor antwoorden op uw vragen of een geheel vrijblijvende aanbieding