Keuken verwarming

"comfortabele warmte en licht"

badkamer verwarming met verlichting 01

Keuken verwarming

"comfortabele warmte en licht"

badkamer verwarming met verlichting 01

Dit infraroodpaneel werd speciaal ontwikkeld als badkamerverwarming maar is prima toepasbaar in keukens. U sluit het eenvoudig aan op het bestaande lichtpunt. De verlichting en de prettige infrarood stralingswarmte worden vervolgens onafhankelijk van elkaar aan-uit geschakeld wanneer u dit wenst met een draadloze programmeerbare ruimte thermostaat en de draadloze wandschakelaar voor de verlichting.

Galaxy Heat & Light producten kunnen simpel worden aangesloten op bestaande lichtpunten. De draadloze besturing(en) schakelt verwarming en verlichting onafhankelijk van elkaar AAN of UIT. 


"lekker warm tijdens het koken"

Infraroodpaneel  type : Galaxy Heat & Light
Voor het verwarmen én verlichten van iedere ruimte. 


"lekker warm tijdens het koken"

Infraroodpaneel  type : Galaxy Heat & Light
Voor het verwarmen én verlichten van iedere ruimte. Ideale badkamerverwarming

Voor meer informatie kunt u uiteraard contact met ons opnemen. 

Het Galaxy infraroodpaneel wordt standaard geleverd met een draadloze dubbele wandschakelaar zodat verwarmen en licht separaat geschakeld kunnen worden, maar is ook leverbaar met programmeerbare thermostaat in combinatie met smart device app uitvoering. 

badkamerverwarmingspaneel - plaats paneel
ga naar de foto impressie van de plaatsing

Simpele installatie

Het Galaxy Heat & Light paneel is gemakkelijk te plaatsen in de plaats van de bestaande 230Volt verlichting. Klik hier voor een stap-voor-stap foto impressie van van een plaatsing.

verlichting badkamer verwarming infrarood verwarming led
LED-lights
thermostaat infrarood besturing 02
Type Thermo
type Basic Smart
smart home app en gateway infraroodsysteem besturing
type Zigbee Smart

BEHAAGLIJKE WARMTE  Als de buitentemperatuur naar het vriespunt loopt wordt de temperatuur in de keuken door veel bewoners als kil ervaren. Veelal heeft dit te maken met een te krappe mogelijkheid voor de warmteafgifte. Bij toepassing van traditioneel vloerverwarming is er immers nog nauwelijks vrije vloerruimte beschikbaar.  Een tweede reden voor een slecht verwarmde badkamer is de koppeling van het verwarmingselement met de hoofdverwarming, is de woonkamer warm genoeg dan stopt het complete systeem met verwarmen en wordt de keuken dus ook niet verder opgewarmd.
Bijverwarmen met infrarood panelen is dan een prima oplossing maar dan moet er wel een stroom aansluiting zijn of gecreëerd worden. Vaak een lastige en kostbare exercitie.

DE OPLOSSING  Het Galaxy Heat & Light paneel biedt hiervoor een prima oplossing, dit paneel verzorgt namelijk zowel warmte als verlichting op de bestaande stroomaansluiting van de aanwezige plafondverlichting.
De aansturing van de verlichting en de verwarming is draadloos en dus op iedere plek in de ruimte toepasbaar.
Basis voor de infraroodverwarming is het gepatenteerde verwarmingspaneel van Naxis New Energy Concepts uit Oostenrijk. Een klasse 1 infraroodpaneel met zeer hoge omzetting van vermogen/stroom naar warmtestraling. Door de bijzondere opbouw van het infrarood element wordt op het gehele verwarmingsproduct een unieke 12 jaar productgarantie verleend. (5 jaar op de thermostaat)

badkamerverwarming stralingspaneel

de plaat is gemonteerd en hangt netjes, het duurt ongeveer een kwartier voordat de ruimte verwarmd is

Jop van der M. te Stiens

Zeer efficiënt infrarood stralingspaneel (klasse 1: hoogste IR-stralingsklasse) speciaal ontwikkeld voor de badkamer maar prima toepasbaar in andere ruimten. Simpel op nieuwe- of bestaande bedrading aansluitbaar voor zowel hoofd- als bijverwarming . Door het gebruik van nanomaterialen vindt een zeer snelle opwarming van de panelen plaats en wordt snel de optimale warmtestraling bereikt. Zodoende kunt u alleen dan de ruimte verwarmen wanneer dat voor u zinvol is, hiermee kan een aanzienlijke energie besparing worden gerealiseerd.
Doordat het paneel zonder randprofiel en ook verder met een hoog afwerkingsniveau is uitgevoerd misstaat het paneel in geen enkel interieur aan het plafond.
Met de uitvoering met thermostaat schakelt u het paneel automatisch in en uit zodat in de te verwarmen ruimte altijd een behaaglijke warmte heerst. De panelen zijn onderhoudsvrij en worden geleverde met een unieke fabrieksgarantie van 12 jaar. (thermostaten 5 jaar)
Dit infraroodverwarmingspaneel wordt geleverd met : bevestigingsmal, handleiding, bevestigingsmiddelen en is uiteraard voorzien van bekabeling (2-aderig of 3-aderig)

toilet infraroodverwarming introductie

Toilet uitvoering

Naast het  Galaxy Heat & Light paneel is er ook de Galaxy Mini, een kleinere versie 60×60 cm, bijzonder geschikt voor het verwarmen van kleinere ruimtes zoals toilet ruimtes of andere ruimtes tot ca. 6m2 . Kijk hier voor een uitgebreide indruk en technische specificatie.

toilet verwarming

Voor meer informatie kunt u uiteraard contact met ons opnemen.