logo promths

Keukenverwarming

Comfortabele warmte en sfeervolle verlichting

badkamer verwarming met verlichting 01

Keukenverwarming

Comfortabele warmte en sfeervolle verlichting

badkamer verwarming met verlichting 01

Als het buiten vriest, wordt het binnen natuurlijk ook koeler. Het Galaxy Heat & Light paneel is dan de perfecte oplossing. Het paneel zorgt niet alleen voor sfeervolle verlichting, maar ook voor een aangename temperatuur door de stralingswarmte.
Producten van de Galaxy Heat & Light serie sluit je eenvoudig aan op de bestaande lichtpunten. De verlichting en prettige stralingswarmte worden vervolgens onafhankelijk van elkaar in- en uitgeschakeld. Zo verwarm en verlicht je iedere ruimte naar jouw wensen met de (draadloze) wandschakelaar en programmeerbare ruimtethermostaat.

Galaxy Heat & Light producten kunnen simpel worden aangesloten op bestaande lichtpunten. De draadloze besturing(en) schakelt verwarming en verlichting onafhankelijk van elkaar AAN of UIT. 

keuken verwarming Galaxy

Infraroodpaneel  type : Galaxy Heat & Light
Lekker warm tijdens het koken

keuken verwarming Galaxy

Infraroodpaneel  type : Galaxy Heat & Light
Lekker warm tijdens het koken

Galaxy serie

Met onze Watt Calculator bepaalt u eenvoudig, per type ruimte, het benodigd verwarmingsvermogen.

Lastig? wij adviseren u graag .
Ook voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

De bovenstaande video geeft inzicht in de aansluit mogelijkheden (link: uitleg pagina)

badkamerverwarmingspaneel - plaats paneel
ga naar de foto impressie van de plaatsing

Levering en installatie

Het Galaxy infraroodpaneel is leverbaar met programmeerbare thermostaat of in een smart device-app uitvoering. Het infraroodpaneel past gewoon op de bestaande lichtpunten. Klik hier voor een stap-voor-stap foto-impressie van de plaatsing.

Na de plaatsing, schakelt  het paneel automatisch in en uit: zo heb je de ruimte altijd op de juiste temperatuur en bespaar je energiekosten.

Bekijk de afbeeldingen om te zien hoe simpel je het paneel installeert.

stralingshoek
LED-lights armatuur ALU
programmeerbare thermostaat 520 infrarood paneel
Type 520
salus bediening met telefoon
type Basic Smart
smart home app en gateway infraroodsysteem besturing
type Zigbee Smart

BEHAAGLIJKE WARMTE  Als de buitentemperatuur naar het vriespunt loopt wordt de temperatuur in de keuken door veel bewoners als kil ervaren. Veelal heeft dit te maken met een te krappe mogelijkheid voor de warmteafgifte. Bij toepassing van traditioneel vloerverwarming is er immers nog nauwelijks vrije vloerruimte beschikbaar.  Een tweede reden voor een slecht verwarmde badkamer is de koppeling van het verwarmingselement met de hoofdverwarming, is de woonkamer warm genoeg dan stopt het complete systeem met verwarmen en wordt de keuken dus ook niet verder opgewarmd.
Bijverwarmen met infrarood panelen is dan een prima oplossing maar dan moet er wel een stroom aansluiting zijn of gecreëerd worden. Vaak een lastige en kostbare exercitie.

DE OPLOSSING  Het Galaxy Heat & Light paneel biedt hiervoor een prima oplossing, dit paneel verzorgt namelijk zowel warmte als verlichting op de bestaande stroomaansluiting van de aanwezige plafondverlichting.
De aansturing van de verlichting en de verwarming is draadloos en dus op iedere plek in de ruimte toepasbaar.
Basis voor de infraroodverwarming is het gepatenteerde verwarmingspaneel van Naxis New Energy Concepts uit Oostenrijk. Een klasse 1 infraroodpaneel met zeer hoge omzetting van vermogen/stroom naar warmtestraling. Door de bijzondere opbouw van het infrarood element wordt op het gehele verwarmingsproduct een unieke 12 jaar productgarantie verleend. (5 jaar op de thermostaat)

toilet verwarming

De Galaxy Mini is een kleinere versie van de Heat & Light. Met een afmeting van 60×60 cm kan die kleinere (toilet)ruimtes tot ca. 6 m2 verwarmen. Meer informatie? Klik hier.

En er is nu ook een grotere versie de Galaxy Maxi met een afmeting van 76×120 cm kan deze ruimtes tot ca.16 m2 verwarmen. Meer informatie? Klik hier.

de plaat is gemonteerd en hangt netjes, het duurt ongeveer een kwartier voordat de ruimte verwarmd is

Galaxy Maxi DuoHeat

Benieuwd geworden? Vraag hier vrijblijvend je prijs op. Voor meer informatie kun je uiteraard contact met ons opnemen.

Infrarood verwarming werkt prima in de badkamer, bij de betere panelen met een oppervlakte temperatuur boven de 100 °C geeft het paneel na 10 tot 15 minuten ca. 70% van zijn totale energie in de ruimte af als stralingsenergie de overige 30% wordt via convectie aan de lucht overgedragen een rendement van 100%! Door directe straling die de infrarood badkamerverwarming afstaat ontstaat al snel een comfortabel gevoel maar dit kan alleen als ook de luchttemperatuur en de omliggende wanden, vloer en het plafond enigszins op temperatuur zijn gebracht of gehouden. Mede daarom zijn Galaxy panelen in het algemeen voorzien van een programmeerbare  zelflerende thermostaat.

476827_PR.png

voor antwoorden op uw vragen of een geheel vrijblijvende aanbieding