Badkamer verwarming

"warmte en licht in één"

galaxy-badkamer

Badkamer verwarming

"warmte en licht in één"

galaxy-badkamer

Een badkamer moet altijd lekker warm zijn. Zeker als het buiten ijskoud is. Vloerverwarming of een radiator is dan vaak niet genoeg. Met onze Galaxy Heat & Light verwarm en verlicht je in één handomdraai de badkamer. Dit infraroodpaneel werd speciaal ontwikkeld als badkamerverwarming sluit u eenvoudig aan op het bestaande lichtpunt. De verlichting en de prettige infrarood stralingswarmte worden vervolgens, onafhankelijk van elkaar aan-uit geschakeld, wanneer u dit wenst! Simpel met de meegeleverde  draadloze thermostaat en een meegeleverde draadloze- of uw bestaande wandschakelaar.

Galaxy Heat & Light verwarmen en verlichten


"nooit meer bibberen na het badderen"

Galaxy Heat & Light producten kunnen simpel worden aangesloten op bestaande lichtpunten. Met de draadloze besturing(en) schakelt u verwarming en verlichting onafhankelijk van elkaar AAN of UIT. 

Infraroodpaneel Galaxy Heat & Light
De ideale badkamerverwarming

Galaxy Heat & Light verwarmen en verlichten


"nooit meer bibberen na het badderen"

Galaxy Heat & Light producten kunnen simpel worden aangesloten op bestaande lichtpunten. Met de draadloze besturing(en) schakelt u verwarming en verlichting onafhankelijk van elkaar AAN of UIT. 

Infraroodpaneel Galaxy Heat & Light
De ideale badkamerverwarming

Voor meer informatie kunt u uiteraard contact met ons opnemen. 

Het Galaxy infraroodpaneel badkamer verwarmingspaneel wordt standaard geleverd met een draadloze dubbele wandschakelaar zodat verwarmen en licht separaat geschakeld kunnen worden, maar is ook leverbaar met programmeerbare thermostaat in combinatie met smart device app uitvoering. 

badkamerverwarmingspaneel - plaats paneel
ga naar de foto impressie van de plaatsing

Simpele installatie

Dit badkamer verwarmingspaneel is gemakkelijk te plaatsen in de plaats van de bestaande 230Volt verlichting. Klik hier voor een stap-voor-stap foto impressie van van een plaatsing.

LED-lamp-armatuur
programmeerbare thermostaat 520 infrarood paneel
Type Thermo 520
type Basic Smart
smart home app en gateway infraroodsysteem besturing
type Zigbee Smart

BEHAAGLIJKE WARMTE  Als de buitentemperatuur naar het vriespunt loopt wordt de badkamertemperatuur door veel bewoners als kil ervaren. Veelal heeft dit te maken met een te krappe mogelijkheid voor de warmteafgifte. Bij toepassing van traditioneel vloerverwarming is er immers nog nauwelijks vrije vloerruimte (douche, bad, wastafelmeubel nemen een groot afgifteoppervlak in beslag), de oplossing van een extra handdoekradiator werkt ook minder goed de handdoeken isoleren immers de radiator. Een tweede reden voor een slecht verwarmde badkamer is de koppeling van het verwarmingselement met de hoofdverwarming, is de woonkamer warm genoeg dan stopt het complete systeem met verwarmen en wordt de badkamer dus ook niet verder opgewarmd.
Bij verwarmen met infrarood panelen is dan een prima oplossing maar dan moet er wel een stroom aansluiting zijn of gecreëerd worden. Vaak een lastige en kostbare exercitie.

DE OPLOSSING  Het Galaxy Heat & Light, badkamer verwarming, paneel biedt hiervoor een prima oplossing, dit paneel verzorgt namelijk zowel warmte als verlichting op de bestaande stroomaansluiting van de aanwezige badkamerverlichting.
De aansturing van de verlichting en de verwarming is draadloos en dus op iedere plek in de badkamer toepasbaar.
Basis voor de infraroodverwarming is het gepatenteerde verwarmingspaneel van Naxis New Energy Concepts uit Oostenrijk. Een klasse 1 infraroodpaneel met zeer hoge omzetting van vermogen/stroom naar warmtestraling. Door de bijzondere opbouw van het infrarood element wordt op het gehele verwarmingsproduct een unieke 12 jaar productgarantie verleend. (5 jaar op de thermostaat)

Galaxy serie

badkamerverwarming stralingspaneel

de plaat is gemonteerd en hangt netjes, het duurt ongeveer een kwartier voordat de ruimte verwarmd is

Jop van der M. te Stiens

Voor meer informatie of vrijblijvende aanbieding kunt u uiteraard contact met ons opnemen. 

infraroodsystemen
warmtepompen
zonneboiler
zonnepanelen