logo promths

Naxis infraroodpanelen

"stralingswarmte: weldadig en efficiënt"

basiclinepaneel

Naxis infraroodpanelen

"stralings warmte: weldadig en efficiënt"

basiclinepaneel
infrarood verwarming hoe werkt dat 01

Efficiënt verwarmen met stralingswarmte ! Daar gaan deze kwaliteitsproducten van Naxis New Energy Concepts GmbH uit Oostenrijk voor!

Naxis producten  worden vervaardigd in productiefaciliteiten in Oostenrijk en Duitsland. Door de toepassing van een bijzonder productie patent in combinatie met de nieuwste Nano-technologie (CNT) behoren de Naxis panelen tot de meest efficiënte op de markt beschikbaar (klasse 1). Bovendien worden ze geleverd met tot 12 jaar fabrieksgarantie. Naast de bijzonder fraaie N3 panelen zijn ze ook in de economisch BasicLine beschikbaar. Voor systeem plafonds zijn stekkerbare uitvoeringen beschikbaar. Naxis N3 en BasicLine infraroodpanelen worden in verschillende afmetingen en vermogens geleverd en zijn allen geschikt voor wand- en plafondmontage. De panelen worden standaard uitgevoerd in een gladde witte coating maar kunnen worden voorzien van elke kleur en zelfs met een  eigen fotoprint.

Voor meer informatie kunt u uiteraard contact met ons opnemen. 

Direct naar de systemen en mogelijkheden, klik op uw systeem

Promths Solar & Heating  is de officiële agent voor Naxis in Nederland en Belgie, voor meer informatie kunt u uiteraard contact met ons opnemen. 

Met onze Watt Calculator bepaalt u eenvoudig, per type ruimte, het benodigd verwarmingsvermogen. Lastig? wij adviseren u graag .

Ook voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave kunt u uiteraard contact met ons opnemen. 

476827_PR.png

voor antwoorden op uw vragen of een geheel vrijblijvende aanbieding