logo promths

Infrarood bureau verwarming

"efficiente werkplek verwarmer"

buroverwarming infrarood met afstandsbediening remote

Infrarood bureau
verwarming

efficiente werkplek verwarmer

buroverwarming infrarood met afstandsbediening remote

Ontdek het comfort van infraroodverwarming onder jouw bureau!

Ben je op zoek naar een efficiënte en comfortabele manier om warmte toe te voegen aan je werkruimte? Ontdek de voordelen van infraroodverwarming onder een bureau met de Comfort Desk Heater. Onze geavanceerde infraroodtechnologie zorgt voor een aangename warmte direct daar waar je het nodig hebt, waardoor je gemakkelijk een warme en productieve werkomgeving kunt creëren.

buro verwarming

Buro verwarming : Comfort Desk Heater 

Super efficiënt verwarmen 

Waarom kiezen voor infraroodverwarming onder het bureau?

Gerichte Warmte
Infraroodverwarming straalt warmte direct uit naar objecten en mensen, in plaats van de lucht te verwarmen. Dit zorgt voor een snelle en gerichte opwarming van de omgeving onder je bureau, wat resulteert in een comfortabele werkomgeving.

Energiezuinig
Dankzij de efficiënte werking van infraroodverwarming onder het buro zul je energie besparen. Door stralings warmteoverdracht wordt er minder energie verspild aan het verwarmen van onnodige lucht in de ruimte, waardoor je kosten verlaagt en milieuvriendelijker wordt

Compact en Onopvallend
Ons bureau verwarmingspaneel is met zijn 60×40 cm bijzonder compact en kan met de meegeleverde bevestigingsstrippen gemakkelijk onder het bureau worden gemonteerd. De bureau verwarming neemt minimale ruimte in beslag en valt nauwelijks op, waardoor je kantoor of werkruimte esthetisch aantrekkelijk blijft.

Comfortabele bediening
Het buro verwarmings paneel heeft een drietal temperatuur instellingen 50°C – 70°C en 90°C en is bovendien uitgevoerd met een tijdsbegrenzing van 2, 4 of 8 uur. Instellen gaat via de minimalistische draadloze afstandsbediening 

Gezonde Warmte
Infraroodverwarming creëert een aangename en gezonde warmte. De straling heeft geen invloed op de luchtvochtigheid en minimaliseert de circulatie van stofdeeltjes, waardoor een schone en comfortabele werkomgeving behouden blijft.

Hoe werkt het?
Onze Comfort Desk Heater paneel wordt eenvoudig onder het bureau gemonteerd met de bijgeleverde profielen en is voorzien van geavanceerde thermostaatregeling. Met een simpele druk op de knop van de afstandsbediening regel je de gewenste temperatuur, waardoor je volledige controle hebt over je werkruimte.
Wacht niet langer en ontdek de voordelen van infraroodverwarming onder je bureau op en maak van jouw werkplek een warme, comfortabele en productieve omgeving!

infrarood buroverwarming -afstandsbediening
afstandsbediening infrarood bureauverwarmer
bevestiging buro verwarming Comfort Desk Heater
bevestiging bureauverwarmer
Super efficiënt verwarmen en verlicht met de Galaxy serie 

Voor meer informatie kunt u uiteraard contact met ons opnemen. 

476827_PR.png

voor antwoorden op uw vragen of een geheel vrijblijvende aanbieding