logo promths

Mini verwarming

warmte en licht in één oplossing

aanvraag
Galaxy Mini

Mini verwarming

warmte en licht in één oplossing
Galaxy Mini

Met dit, hoog efficiënt, infrarood verwarmingspaneel is uw toilet of kleine badruimte heerlijk comfortabel warm op de tijden dat u dat wilt, Deze ideale toilet verwarming is bovendien in bijna elk toilet in een uur te installeren

Galaxy Heat & Light producten kunnen simpel worden aangesloten op bestaande lichtpunten. De draadloze besturing(en) schakelt verwarming en verlichting onafhankelijk van elkaar AAN of UIT. 

toilet verwarming met verlichting

Infraroodpaneel  type : Galaxy Mini
Voor het verwarmen én verlichten van kleinere ruimten.

toilet verwarming met verlichting

Infraroodpaneel  type : Galaxy Mini
Voor het verwarmen én verlichten van iedere ruimte. Ideale toilet of kleine badkamer verwarming

Galaxy serie

Met onze Watt Calculator bepaalt u eenvoudig, per type ruimte, het benodigd verwarmingsvermogen.

Lastig? wij adviseren u graag .
Ook voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

De bovenstaande video geeft inzicht in de aansluit mogelijkheden (link: uitleg pagina)

stralingshoek
Zuinige LED lamp
thermostaat infraroodpanelen 510
Type 510
wandschakelaar
draadloze lichtschakelaar

Simpele installatie

Het Galaxy Mini paneel is gemakkelijk te plaatsen in de plaats van de bestaande 230Volt verlichting. Klik hier voor een stap-voor-stap foto impressie van van een plaatsing van zijn grotere broer ” Galaxy Heat & Light”” voor de badkamer.

BEHAAGLIJKE WARMTE  Als de buitentemperatuur naar het vriespunt loopt wordt de temperatuur in veel toiletten door veel bewoners als kil ervaren. Veelal heeft dit te maken met een tekort aan warmte afgifte door bestaande verwarming, die vaak geschakeld  is aan de kamer thermostaat.
Verwarmen of bijverwarmen met infrarood panelen is dan een prima oplossing maar dan moet er wel een stroom aansluiting zijn of gecreëerd worden. Vaak een lastige en kostbare exercitie.

DE OPLOSSING  Het Mini Heat & Light paneel biedt hiervoor een prima oplossing, dit paneel verzorgt namelijk zowel warmte als verlichting op de bestaande stroomaansluiting van de aanwezige plafondverlichting.
De aansturing van de verlichting en de verwarming is draadloos en dus op iedere plek in toilet of badkamer toepasbaar.
Basis voor de infraroodverwarming is het gepatenteerde verwarmingspaneel van Naxis New Energy Concepts uit Oostenrijk. Een klasse 1 infraroodpaneel met zeer hoge omzetting van vermogen/stroom naar warmtestraling. Door de bijzondere opbouw van het infrarood element wordt op het gehele verwarmingsproduct een unieke 12 jaar productgarantie verleend. (5 jaar op de thermostaat)

toilet verwarming

De familie is helemaal tevreden nu. Succes met je producten ... ik beveel ze aan

infrarood sensor

Zeer efficiënt infrarood stralingspaneel (klasse 1: hoogste IR-stralingsklasse) speciaal ontwikkeld voor de badkamer en toilet. Simpel op nieuwe- of bestaande bedrading aansluitbaar voor zowel hoofd- als bijverwarming . Door het gebruik van nanomaterialen vindt een zeer snelle opwarming van de panelen plaats en wordt snel de optimale warmtestraling bereikt. Zodoende kunt u alleen dan de ruimte verwarmen wanneer dat voor u zinvol is, hiermee kan een aanzienlijke energie besparing worden gerealiseerd.
Doordat het paneel zonder randprofiel en ook verder met een hoog afwerkingsniveau is uitgevoerd misstaat het paneel in geen enkel interieur aan het plafond.
Met de uitvoering met thermostaat schakelt u het paneel automatisch in en uit zodat in de te verwarmen ruimte altijd een behaaglijke warmte heerst. De panelen zijn onderhoudsvrij en worden geleverde met een unieke fabrieksgarantie van 12 jaar. (thermostaten 5 jaar)
Dit infraroodverwarmingspaneel wordt geleverd met : bevestigingsmal, handleiding, bevestigingsmiddelen en is uiteraard voorzien van bekabeling (2-aderig)

Voor meer informatie kunt u uiteraard contact met ons opnemen. 

476827_PR.png

voor antwoorden op uw vragen of een geheel vrijblijvende aanbieding