Orca Zeus Plus

"de krachtpatser"

orca-ZSW zeus

Orca Zeus Plus

"de krachtpatser"

orca-ZSW zeus

Voor deze unieke warmtepompsystemen zijn wij voor verschillende gebieden in Nederland nog op zoek naar ethousiaste dealers. Meer weten over de mogelijkheden klik hier en laat een berichtje achter.

warmtepompboiler - basic display

Deze video laat  de opstelling zien van een Orca Zeus Plus warmtepompboiler met alle aansluitingen. 

Orca Zeus Plus
Efficiënte krachtpatser voor  tapwaterverwarming vanuit ventilatie- en buitenlucht (tot -10°C)

Orca-warmtepompen die worden gebruikt voor het verwarmen van sanitair/tapwater, zijn een efficiënte vervanging van een elektrische waterverwarmer of andere mindere economische manieren om sanitair water te verwarmen. Warmtepompen voor sanitair water gebruiken lucht als hun primaire bron voor werking, waardoor het verbruik/kosten van elektriciteit tot 70% kunnen worden verlaagd. Wat is de geschikte boiler inhoud ? klik hier
Naast het verwarmen van water is ook, een beperkte, koeling de ruimte mogelijk.
Orca warmtepompboilers zijn zo efficiënt gebouwd dat ze in praktisch elke kamer kunnen worden geplaatst. Een van de meest zuinige manieren is om water te verwarmen is het afkoelen van een aangrenzende kamer. Hiermee wordt de tapwaterboiler een mini airco. Door de warmtepomp deels met ventilatielucht en deels met buitenlucht te voeden werkt deze als een warmte terug winningssyteem. (WTW).

Voor meer informatie kunt u uiteraard contact met ons opnemen. 

infraroodsystemen
warmtepompen
zonneboiler
zonnepanelen