logo promths

Galaxy infraroodpanelen op de Excellent Woonbeurs in Ahoy te Rotterdam

afgehangen rond infraroodpaneel Bowl

Door te verwarmen met infrarood panelen zijn aanzienlijke besparingen op de energie kosten te behalen, zeker als tevens de combinatie met zonnestroom wordt gezocht.
Maar hoe krijg je zonder hak- en breekwerk een stroom aansluiting in het plafond, bij Promths Heating Solutions bedachten we hiervoor de Galaxy serie: een aantal hoogwaardige infraroodpanelen met geïntegreerde verlichting die simpel op de bestaande licht bedrading kunnen worden aangesloten.
Met de meegeleverde programmeerbare thermostaat wordt de ruimte, alleen wanneer u dat wilt, op een comfortabele temperatuur gebracht en efficiënt op temperatuur gehouden.
De verlichting is uiteraard geheel onafhankelijk van de verwarming draadloos- of bedraad te schakelen met de tevens bijgeleverde schakelaar of dimmerschakelaar.
De panelen van Galaxy serie zijn er met een verwarmingsvermogen van 200 Watt tot 1.000 Watt in een uitvoering met directe LED-spotverlichting of indirecte LED stripverlichting.
Laat u verrassen door de fraaie esthetische vormen van de Galaxy voor iedere situatie en ieder interieur is er een passende oplossing.

Meer weten kom vrijdag 24, zaterdag 25 of zondag 26 november 2023 naar de beurs in Ahoy te Rotterdam

 

 

476827_PR.png

voor antwoorden op uw vragen of een geheel vrijblijvende aanbieding