Waarin verschilt de zubadan warmtepomp techniek

Dankzij het gebruik van de Zubadan – Hyper Heating-technologie garandeert Mitsubishi u comfort tegen betaalbare prijzen.  Zowel tijdens de zomer als tijdens de strengste winter. Uitzonderlijke verwarmingsprestaties. Mitsubishi Electric ontwikkelde de Hyper Heatingtechnologie specifiek voor heel koude klimaten. Deze technologie verbetert de prestaties van uw warmtepomp en zorgt ervoor dat zijn verwarmingsvermogen tot op een buitentemperatuur van –15 °C behouden blijft en dat er nog kan worden verwarmd tot een buitentemperatuur van -25 °C. Mede doordat de technologie de temperatuur snel kan doen stijgen, kunt u dankzij Hyper Heating zelfs de strengste winters met een gerust hart tegemoetzien. Uniek productieprocesDe uitzonderlijke prestaties van de Hyper Heating technologie worden verwezenlijkt door een nieuw compressorontwerp waarbij een kleinere compressor eenzelfde vermogen levert. Deze productiemethode laat toe:

  • De metalen compressormantel te harden, zodat de rendementsverliezen door metaaluitzetting niet meer voorkomen.
  • De wrijvingen in de compressor te verminderen en zo ook de temperatuur van de compressormantel te verlagen.

Verwarmingsoptimalisatie Zo realiseert men, in eenzelfde omkasting, een kleinere compressormantel met een toegenomen intern compressievolume. De compressor is dan ook zeer krachtig, wat zich vertaalt in verbeterde prestaties, zelfs bij zeer lage buitentemperaturen.

Als u warmtepompen vergelijk op vermogen kijk dan altijd bij welke temperatuur het vermogen geleverd wordt en welk vermogen bij lagere temperaturen wordt geleverd.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *